Alltid sent ute

Ja, jag är alltid ut i sista sekund med allt. Det är riktigt dålig ovana faktiskt. Ett tag tänkte jag på hela konceptet med att göra saker först när börjat brinna ordentligt i knutarna som en livsstil. Så är det inte. Det är en ful ovana som bara ställer till det, för mig och för andra. Visst ibland kan det kännas lite roligt och spännande nästan att ha den pressen på sig och bli klar med något precis när den tiden håller på att gå ut. För det mesta är det emellertid ganska jobbigt har jag kommit på. Dessutom så ställer man ofta till det för sig på det viset. Eftersom det inte finns några marginaler får ingenting gå fel och går något fel, vilket det lär göra för eller senare, så faller alltihopa förstås. Precis som det har gjort nu för mig nu. Jag fick i uppdrag av några vänner, eller jag tog på mig till och med, att köpa biljetter till ett evenemang. Min vana trogen la jag saken åt sidan och tänkte inte mer på det förrän nu när det visade sig att alla biljetter är slut. Kommer bli jobbigt att förklara det här.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>